Na edukaciji možete da naučite…

Unapređenje kompetencija u odnosima zaposlenih u vaspitno obrazovnim ustanovama

Familylab Hrvatska, Slovenija i Srbija uz podršku organizacije Familylab Association iz Švajcarske pokreću jednogodišnji projekat kojim, kao stručnjaci, želimo da inspirišemo, edukujemo i podržimo vaspitače, nastavnike i druge stručnjake iz sistema vaspitanja i obrazovanja u razvoju njihovih kompetencija vezanih uz uspostavljanje, izgradnju i održavanje odnosa s decom, mladima i roditeljima s kojima svakodnevno rade u okviru svoje pedagoške prakse.

Cilj projekta prvenstveno je usmeren na unapređenje kompetencija u odnosima zaposlenih u vaspitno obrazovnim ustanovama te njihovo povezivanje, zajedničko učenje i deljenje vrednosti koje su osnova za izgradnju mentalnog zdravlja dece, mladih i odraslih, kao i društva uopšte.

Edukaciju čini 5 modula, svaki modul je u trajanju od mininum tri dana. U svakoj zemlji održaće se barem jedan modul prema navedenom rasporedu.

Način rada određen je ličnim pristupom svakog od voditelja modula, svi moduli se temelje na grupnom radu koji čini: deo stručnog izlaganja predavača vezano uz najavljenu temu, rad na primerima, diskusija i reflektovanje u velikoj grupi, kao i rad u manjim grupama.

Projekat povezuje tri zemlje donekle bliske u pogledu vaspitnih i obrazovnih tema. Gostovanjem predavača i stručnjaka kojima su glavno područje ekspertize upravo kompetencije u pedagoškim odnosima osiguravamo visok kvalitetu sadržaja i realizacije programa. Aktivnostima i rasporedom održavanja u tri zemlje želimo da povežemo naše polaznike i da pored edukacije omogućimo upoznavanje, razmenu iskustava i konstruktivne diskusije stavljajući u fokus dobrobit dece, mladih i odraslih – stručnjaka koji se njima bave, dakle pedagoške teme kao ključne i bitne teme u našim društvima.

Preuzmite dodatne informacije o edukaciji.

Od poslušnosti do odgovornosti

Razvoj kompetencija u odnosima
RSD 79.000
  • U cenu nisu uključeni troškovi puta, smeštaja i obroka.
  • Iznos možete platiti u 4 rate
  • Za dvoje ili više polaznika iz iste institucije omogućujemo popust u iznosu od 30% po polazniku.

Utisci o edukaciji...

Predavači i voditelji