Ivana Muskinja

Organizer

Ivana Muskinja
Phone
0652003349
Email
[email protected]
Website
http://Familylab.rs
QR Code

Date

26-05-2021
Expired!

Time

18:00 - 20:30

Cena

3,000RSD

Savetodavni seminar “Roditeljsko vođstvo”

Deci je potrebno vođstvo. Kada je roditelj lider u porodici deca se osećaju sigurno i cela porodica adekvatno napreduje ali nekada je ovo mnogo lakše reći nego sprovesti u delo. Mnogi roditelji kažu da se često klackaju između popustljivosti i strogoće…opušteni su do momenta kada im se deca “popnu na glavu”, katapultiraju se u strogoću. A onda kada se sami sebi „popnu na glavu”, vrate se u opušteni mood.

Ako volite da učite u maloj grupi i želite individualniji pristup vašim pitanjima, pridružite nam se 26.05. na savetodavnom seminaru i saznajte:

Šta podrazumeva adekvatno roditeljsko vođstvo,
Kako da odgovorite na zahteve svakodnevnih situacija, a da pritom poštujete dete a i sebe,
Kako biti dosledan, a ne rigidan,
Kako da vodite bez griže savesti,
Kako da vodite i kada dođe do konflikta sa detetom,
I najvažnije, ako želite da dobijete konkretne odgovore na vaša pitanja.

Savetodavni seminari su idealni za vas ako želite da dublje da uđete u temu, istražujete sopstvene obrasce ponašanja i dobijete ličnu povratnu informaciju stručnjaka.

Ako ste radoznali i spremni za konkretne promene, na susretu se uz minimalan teorijski okvir bavimo vašim ličnim primerima i razgovaramo o izazovima sa kojima se suočavate. U sigurnoj atmosferi male grupe uz podršku voditelja razmenjujemo iskustva i stičemo nova znanja i uvide i promišljamo o konkretnim načinima za dalje.

Pre susreta ćemo vam poslati kratak upitnik da bismo osigurali da teme kojima se bavimo budu primerene baš vašim potrebama!
Nakon susreta dobijate radni materijal koji pored podsetnika na teorijski deo sadrži i 5 velikih vežbi za samostalni rad i refleksiju!

Susreti se ne snimaju!

Sold out!