Licne granice u vaspitanju
Ivana Muskinja

Organizer

Ivana Muskinja
Phone
0652003349
Email
[email protected]
Website
http://Familylab.rs
QR Code

Date

23-06-2020
Expired!

Time

18:30 - 20:00

Cena

2,000RSD

Webinar: „Lične granice u vaspitanju“

Veliki broj hrabrih roditelja koji odmiču od oštrih autoritativnih formi vaspitanja često lutaju u potrazi za novim i adekvatnijim putevima kako da grade odnos sa svojom decom.

Ta potraga ume da liči na tapkanje u mraku i roditelji su neretko zbunjeni i imaju poteškoća sa pronalaženjem sebe i postavljanjem ličnih granica pogotovo u situacijama koje doživljavaju kao izazovne.

Da li se i vi pitate:

– kako da znam gde su moje granice?
– kako da postavim granice da me dete razume?
– kako da u tom procesu ne povredim integritet deteta?
– ne želim „poslušnika“ ali ponekad jednostavno želim da me posluša?
– kako da izbegnem stalne sukobe?
– šta da radim kada mi dođe „žuta minuta“ i kada me deca izvedu iz takta?
– kako da se nosim sa osećajem krivice?

– Ako ste radoznali, svesni da u međuljudskim odnosima nema recepata i voljni da promišljate o sebi i razvijate svoj autentični autoritet pridružite nam se 23.06. od 18.30 do 20.00
na webinaru “Lične granice u vaspitanju“!

Kroz inspirativne primere i pojašnjenja kao i refleksivna pitanja koja će vas usmeriti u potrazi sa vašim ličnim odgovorima na pitanja prićaćemo o tome šta su lične granice, zašto su nam konflikti bitni i kako se možemo koristiti ličnim govorom kao alatkom ličnih granica. A takođe i kako negujemo kontakt s autentičnošću i preuzimamo ličnu odgovornost u brizi o sebi.

Vebinar će voditi: Ivana Muškinja, voditeljica Familylab Srbija, specijalista psihosocijalnog pristupa u socijalnom radu i porodični psihoterapeut

Cena: 2000 rsd ili 20 eura (za uplate iz inostranstva).

Nakon uplate kotizacije, na dan događaja poslaćemo vam pristupni link za praćenje događaja .

Snimak je obezbeđen (i možete ga kupiti i narednih mesec dana od dana događaja) i biće poslat svim učesnicima (bez obzira da li se priključiti tokom trajanja webinara).

Koristićemo se platformom Zoom koja je podržana od strane Evropske organizacije za psihoterapiju obzirom da zadovoljava visoke sigurnosne standarde.