Individualna psihoterapija

Proces u kom klijent i terapeut susreću, grade odnos i sarađuju u cilju unapređenja kvaliteta života klijenta. 

Psihoterapija osigurava trajnost promene, osnaživanje i usvajanje novih obrazaca ponašanja. Za mene je psihoterapija duboki susret dva ljudska bića.

• Na susretu sa psihoterapeutom u bezbednom okruženju, pre svega kroz podržavajući razgovor istražujete važna pitanja, izazove i teškoće koje utiču na vaš život.

• Kako će taj proces izgledati, zavisi od karakteristika konkretnog problema sa kojom se suočavate i vaših ličnih potreba.

• Trajanje i tok psihoterapije variraju u zavisnosti od vaših potreba, problematike zbog koje dolazi na terapiju, očekivanja od terapijskog procesa, odnosa prema promeni…

• U početku je poželjno da se susreti organizuju jednom nedeljno, a kasnije je moguća i drugačija dinamika susreta.

Proces odlučivanja za psihoterapijski rad kao i odluka sa kim raditi nije uvek laka i očekivano je da imate puno pitanja. 

Ako se dvoumite ili niste sigurni šta da očekujete i da li je psihoterapija za vas pozovite nas, tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja. – 0652003349

Zakažite odmah svoj termin sa porodičnim psihoterapeutom i voditeljicom Familylab Srbija Ivanom Muškinjom. Odgovor sa slobodnim terminima i podacima za uplatu možete očekivati u roku od jednog radnog dana.

Individualna​

psihoterapija
  • Trajanje susreta: 1h
  • Uživo u Novom Sadu ili online

Drago nam je da ste zainteresovani za usluge koje nudimo roditeljima!