Jovana Mitić

Jovana Mitić

Neko sam ko je oduvek bio fasciniran ličnim razvojem pojedinaca i beskonačnim mogućnostima rada na sebi. Profesionalno se bavim razvojem ljudi, selekcijom i regrutacijom novih članova tima, kao i unapređenjem procesa poslovanja na nivou kompanije. Nekako se kod mene uvek sve svodilo na to da verujem da jedino konstantnim radom dolazimo do unapređenja i progresa.

 

Ono što nisam mogla da znam jeste da će mi trenutak kada dobijem svoje prvo dete toliko promeniti neke perspektive i otkriti neke svoje lične ranjivosti. Prosto koliko god se trudili i radili, ne mora da znači da će doći do tog „željenog“ ishoda. Vrlo rano sam spoznala da je preda mnom najizazovniji period života.

 

Jesper Jul i ceo FamilyLab program su me jednostavno pronašli i dali mi jaku bazu i sigurnost da su zapravo vrednosti te koje opisuju kvalitet puta. I da kada pronađeš vrednosti u koje veruješ jedino tada znaš da imaš putokaze pri traženju odgovora. Radujem se što sam postala deo FamilyLab družine i sa nestrpljenjem čekam nove poduhvate.