Organizer

Familylab Srbija
Phone
+381 65 200 33 49
Email
[email protected]
Website
www.familylab.rs
QR Code

Date

09-05-2019 - 30-06-2019
Expired!

Time

All Day

Familylab Roditeljska Laboratorija

[fusion_builder_container hundred_percent=“no“ hundred_percent_height=“no“ hundred_percent_height_scroll=“no“ hundred_percent_height_center_content=“yes“ equal_height_columns=“no“ menu_anchor=““ hide_on_mobile=“small-visibility,medium-visibility,large-visibility“ class=““ id=““ background_color=““ background_image=““ background_position=“center center“ background_repeat=“no-repeat“ fade=“no“ background_parallax=“none“ enable_mobile=“no“ parallax_speed=“0.3″ video_mp4=““ video_webm=““ video_ogv=““ video_url=““ video_aspect_ratio=“16:9″ video_loop=“yes“ video_mute=“yes“ video_preview_image=““ border_size=““ border_color=““ border_style=“solid“ margin_top=““ margin_bottom=““ padding_top=““ padding_right=““ padding_bottom=““ padding_left=““][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=“1_1″ layout=“1_1″ spacing=““ center_content=“no“ link=““ target=“_self“ min_height=““ hide_on_mobile=“small-visibility,medium-visibility,large-visibility“ class=““ id=““ background_color=““ background_image=““ background_position=“left top“ background_repeat=“no-repeat“ hover_type=“none“ border_size=“0″ border_color=““ border_style=“solid“ border_position=“all“ padding_top=““ padding_right=““ padding_bottom=““ padding_left=““ dimension_margin=““ animation_type=““ animation_direction=“left“ animation_speed=“0.3″ animation_offset=““ last=“no“][fusion_text columns=““ column_min_width=““ column_spacing=““ rule_style=“default“ rule_size=““ rule_color=““ class=““ id=““]

Postanite deo Familylab Roditeljske laboratorije i aktivno se uključite u kreiranje naše ponude programa namenjenih roditeljima.

Mi, u Familylabu govorimo o vrednostima u odnosima. Naš, cilj je da kroz seminare, radionice, edukacije knjige, članke za roditelje i profesionalce utičemo na poboljšanje psihosocijalnog zdravlja i dobrobit današnjih i sutrašnjih roditelja i dece – tj. kreiranje zdravih odnosa bez nasilja i zlostavljanje dece, mladih i odraslih. Želimo da utičemo ne samo na način na koji razmišljamo o životu u porodici ili obrazovnoj ustanovi ili vaspitanju dece već i na način na koji gradimo vezu između vrednosti za koje se zalažemo i ponašanja svih nas.

Nije uvek lako apstraktne vrednosti poput ravnopravnog dostojanstva, autentičnosti, integriteta i odgovornosti pretočiti u programe, radionice i edukacije koje će roditeljima i porodicama biti vredne.

Stoga vas pozivamo da nam se  besplatno pridružite RODITELJSKOJ LABORATORIJI i uzmete aktivno učešće tokom procesa stvaranja novih sadržaja koje ćemo od jeseni 2019. ponuditi porodicama.

Ukoliko:

  • ste otvoreni, radoznali i delite vrednosti Familylaba
  • želite da raščistite svoje nedoumice u vezi sa vaspitanjem dece ili porodičnim životom,
  • želite da čujete o mnogim temama iz porodičnog života, o partnerstvu, roditeljstvu i izgradnji odnosa unutar porodice, posebno odnosa sa decom
  • želite da razgovarati sa stručnjacima,
  • želite da podelite svoje mišljenje ili postavite pitanja, 
  • želite da čujete druge roditelje
  • ste pročitali ste neku od knjiga Jespera Jula ali vam je potrebno pojašnjenje ili imate dodatnih pitanja

Postanite član našeg roditeljskog kluba i tokom maja i juna 2019. godine i besplatno učestvujte na inspirativnim seminarima koji se održavaju pod vođstvom edukovanih voditelja seminara, članova Familylab tima .

Od čega se sastoji roditeljska laboratorija?

Od prisustva na jednom ili više inspirativnih seminara (po vašem izboru) koji će se tokom maja i juna održati u Novom Sadu i Beogradu.

Više o inspirativnim seminarima pročitajte ovde: http://familylab.rs/roditelji-inspirativni-seminari/

Nakon odslušanog seminara popunite kratak anoniman upitnik o zadovoljstvu kvalitetom sadržaja i vođenja inspirativnog seminara, kao i o temama o kojima biste voleli da slušate u budućnosti.

Učestvovanjem u diskusiji nakon inspirativnog seminara, postavljanjem pitanja i iznošenjem ličnih uvida pomoći ćete nam da testiramo uspešnost našeg načina rada i unapredimo našu praksu.

Šta možete da očekujete?

  • Mi ćemo se pobrinuti za kreiranje sigurne i ugodne atmosfere u kojoj ćete moći da promišljate o temama o kojima ćemo pričati i slobodno delite sopstvena mišljenja i iskustva.
  • Svi članovi Roditeljske laboratoriji postaće deo zatvorene Facebook grupe koja će živeti i nakon završetka programa, ova grupa je zamišljena kao mesto na kom će se susretati istomišljenici, razmenjivati iskustva i nedoumice. U grupi ćete moći da dobijete odgovore naših stručnjaka na vaša pitanja o roditeljstvu i porodičnom životu. Takođe, u grupi ćemo deliti tekstove Jespera Jula, interesantne resurse za roditelje kao i najave događaja u organizaciji Familylab Srbija.
  • Članovi Roditeljske laboratorije ostvaruju popust od 20% na sve buduće aktivnosti Familylab Srbija namenjene roditeljima. Kao i popust od 15% na individualno savetovanje.

Učestvovanje na inspirativnim seminarima i članstvo u Familylab Roditeljskoj laboratoriji je potpuno besplatno. Obezbeđeno je osveženje za učesnika tokom inspirativnih seminara.

[/fusion_text][fusion_tagline_box backgroundcolor=““ shadow=“no“ shadowopacity=“0.7″ border=“1″ bordercolor=““ highlightposition=“left“ content_alignment=“left“ link=““ button=““ linktarget=“_self“ modal=““ button_size=““ button_type=““ button_shape=““ buttoncolor=“default“ title=“Raspored inspirativnih seminara“ description=““ margin_top=““ margin_bottom=““ hide_on_mobile=“small-visibility,medium-visibility,large-visibility“ class=““ id=““ animation_type=““ animation_direction=“left“ animation_speed=“0.3″ animation_offset=““]

Novi Sad (Familylab, Kisačka 47)

Svi seminari se realizuju u poslepodnevnim časovima u trajanju od 1,5 do 2 sata.

20.05. – Kako reći NE mirne savesti (voditeljice: Elvira Stefanović i Tatjana Funštajn),
23.05. – Porodice sa tinejdžerima (voditeljica: Dušanka Popov),
27.05. – Kako da pripremite dete za polazak u školu (voditeljica: Dragana Stanković Gaić),
03.06.- Od para do porodice (voditeljica: Lidija Marković),
10.06.- Roditeljsko vođstvo (voditelji: Svetlana Nešić Bajgo i Novak Stanišić),
17.06.- Kako omogućiti razvoj samosvesti kod dece (voditeljica: Sanja Stanković).

Beograd

28.05. u 18 časova – Kako omogućiti razvoj samosvesti kod dece (voditeljica: Ranka Šarenac) Mesto: Popins centar, Takovska 50
08.06. u 10 časova – Kako da pripremite dete za polazak u školu (voditeljica: Ivana Radojević)
08.06. u 10 časova – Kako da pripremite dete za polazak u školu (voditeljica: Ivana Radojević) Mesto: Knez Miletina 7/16, 4. sprat
08.06. u 17.30 časova – Kako omogućiti razvoj samosvesti kod dece (voditeljica: Jelena Amzirkov) Mesto: Vrtić Mala akademija, Nikolaj Krasnova 92
22.06. u 10 časova – Porodice sa tinejdžerima (voditeljica: Ivana Radojević) Mesto: Knez Miletina 7/16, 4. Sprat

Više o voditeljima inspirativnih seminara pročitajte ovde: http://familylab.rs/voditelji-inspirativnih-seminara/

Pridružite se našoj RODITELJSKOJ LABORATORIJI I dođite da zajedno istražujemo lepotu međuljudskih odnosa . Broj slobodnih mesta je ograničen!

[/fusion_tagline_box][fusion_button link=“http://skr.rs/WEQ“ text_transform=““ title=““ target=“_blank“ link_attributes=““ alignment=“center“ modal=““ hide_on_mobile=“small-visibility,medium-visibility,large-visibility“ class=““ id=““ color=“default“ button_gradient_top_color=““ button_gradient_bottom_color=““ button_gradient_top_color_hover=““ button_gradient_bottom_color_hover=““ accent_color=““ accent_hover_color=““ type=““ bevel_color=““ border_width=““ size=“xlarge“ stretch=“default“ shape=““ icon=“fa-edit far“ icon_position=“left“ icon_divider=“yes“ animation_type=““ animation_direction=“left“ animation_speed=“0.3″ animation_offset=““]Popunite prijavu[/fusion_button][fusion_separator style_type=“single solid“ hide_on_mobile=“small-visibility,medium-visibility,large-visibility“ class=““ id=““ sep_color=““ top_margin=“20″ bottom_margin=““ border_size=““ icon=““ icon_circle=““ icon_circle_color=““ width=““ alignment=“center“ /][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]